|   | 
  • Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır


    Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır
    TBMM Başkanı Çiçek'ten operasyon yorumu: İlk defa yapılıyor değil

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, gazetecilere yönelik operasyonla ilgili, "İlk defa yapılıyor değil. Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır." dedi.

    TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş?ın ağabeyinin cenazesine katıldı. Çiçek, Akdoğan ve Bozdağ, daha sonra Büyükşehir Belediyesine ait Anadolu Harikalar Diyarı?ndaki lokantada yemek yedi.

    Yemek çıkışında Akdoğan ve Bozdağ gazetecilerin bugünkü operasyonla ilgili soru sorma taleplerini geri çevirdi. Basın mensuplarının bu sabah gazetecilere yönelik operasyonla ilgili düşüncesini sorduğu Cemil Çiçek ise kısa bir açıklama yaptı. Çiçek, "Radyodan dinlediğim kadarıyla adli işlemdir. Ben o konuda bir şey söyleyemem. İlk defa yapılıyor değil. Hepimizin arzusu gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Bunun dışında bir şey söyleyemem." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.