|   | 
  • HER ÇOCUĞUN HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK


    HER ÇOCUĞUN HAYALİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen pir proje çerçevesinde, bin çocuğa mont, kazak, pantolon ve bot hediye edildi.

     Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen pir proje çerçevesinde, bin çocuğa mont, kazak, pantolon ve bot hediye edildi.

    Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından, çocukların suç olgusu ile karşılaşmadan önce korunabilmesi, hayatlarına belli ideallerle pozitif anlamda devam edebilmesi ve Emniyet Teşkilatının tanıtımının yapılarak polislik mesleğinin sevdirilmesi amacıyla gerçekleştirilen "Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun Projesi" kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Boydak Ev arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde 0-16 yaş gurubu arasında belirlenen öğrenciler ilk olarak Emniyet Müdürlüğühizmet binasını gezdi. Geziden sonra öğrencilere bot, kazak, mont ve pantolon hediye edildi. - KAYSERİ



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.