|   | 
  • HİLTON'DA SEVGİLİLER GÜNÜ KİŞİ BAŞI 180 TL


    HİLTON'DA SEVGİLİLER GÜNÜ KİŞİ BAŞI 180 TL
    Hilton Kayseri, Sevgililer Günü nedeniyle bu özel günü birlikte geçirmek isteyen çiftlere özel program hazırladı.

     Hilton Kayseri, Sevgililer Günü nedeniyle bu özel günü birlikte geçirmek isteyen çiftlere özel program hazırladı.

    Hilton Kayseri Satış Müdürü Selçuk Kurtul, 14 Şubat'ta akşam yemeği, çikolataya bandırılmış çilekler ve şampanya ile sabah kahvaltısı dahil kişi başı 180 TL'ye çiftleri ağırlayacaklarını söyledi. Selçuk Kurtul, '14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle hazırladıkları paketten söz etti. Kurtul, şöyle konuştu:

    "Sevgililer ve bu özel günü beraber geçirmek isteyenler için özel bir programımız var. Çift kişi konaklama Roof restoranımızda Erciyes manzaralı restoranımızda akşam yemeği, odalarımızda misafirlerimize çikolataya bandırılmış çilekler ve 1 şişe şampanya ikramımız gibi süprizler bulunmaktadır. Sabah kahvaltısı dahil iki kişilik odalarda kişi başı 180 TL'ye çiftlerimiz bu etkinliğimizden yararlanabilir."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.