|   | 
  • İki İlde Çatışma: 4 şehit, 10 yaralı


    İki İlde Çatışma: 4 şehit, 10 yaralı

    Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 6 asker ise yaralandı. Van’ın Çaldıran ilçesinde dün çıkan çatışmada ise 3 korucu şehit olurken, 4 korucu ise yaralandı.
    Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 6 asker ise yaralandı. Operasyonda 20 PKK’lı terörist ise etkisiz hale getirildi
    Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 6 asker ise yaralandı. Operasyonda 20 PKK’lı terörist ise etkisiz hale getirildi.
    Alınan bilgilere göre, Çukurca’ya bağlı Uzundere beldesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, çatışmalarda 1 askerin şehit olduğunu ve 20 PKK’lının ölü ele geçirildiğini söyledi.
    Uzundere beldesi kırsalında başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor.



    Etiketler Şehit

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.