|   | 
  • İl Müftülüğü'nden Huzurevinde İftar


    İl Müftülüğü'nden Huzurevinde İftar
    Kayseri İl Müftülüğü tarafından Kayseri Huzurevinde, huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi.Huzurevi Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Diyanet İşleri Başkanlığı...

    Kayseri İl Müftülüğü tarafından Kayseri Huzurevinde, huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi.
    Huzurevi Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Dairesi Başkanı Ali Asar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı. Düzenlenen iftar yemeği, Kocasinan Müftülük Sitesi Camii İmam Hatibi Yasin Yüksel ve Ahmet İnci Camii İmam Hatibi Hüsrev Çakmak tarafından huzurevi sakinlerine okunan Kur?an-ı Kerim tilaveti ve okunan ilahiler ile başladı.
    İftarda bir konuşma yapan İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, "Sizler bizim veli nimetimizsiniz. Hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. İnşallah Rabbim bayrama da kavuşturur. En güzel bayram ise Cennette Cemalullahı temaşa bayramıdır. Hak Teala bu mutluluktan bizleri mahrum etmesin" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.