|   | 
  • Jandarmadan trafik kurallarına uyan çocuklara bayram hediyesi


    Jandarmadan trafik kurallarına uyan çocuklara bayram hediyesi
    Kayseri İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, trafik kurallarına uyan çocuklarla ailelerine Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan çeşitli hediyeleri verdi. Jandarma trafik timleri, emniyet kemeri takmayan, aracın ön koltuğunda...

    Kayseri İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, trafik kurallarına uyan çocuklarla ailelerine Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan çeşitli hediyeleri verdi. Jandarma trafik timleri, emniyet kemeri takmayan, aracın ön koltuğunda oturan çocukları da uyararak kurallara uymalarını istedi.

        Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, yol kontrollerinde bu kez ceza yazmadı. Ekipler, Cumhuriyet?in kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle yaptığı etkinlikte, trafik denetimlerinde sürücüleri ve araçta bulunan çocuklarını trafik kurallarına uymalarını istedi. Jandarma, çocuklara Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırladığı bazı hediyeler verdi.

        Yol denetimlerinde araçları çeviren jandarma ekipleri, özellikle araçların ön koltuğuna oturan 12 yaş altındaki çocukların arka koltuğa geçmesini sağladı. Emniyet kemeri takmanın yararlarına işaret ederek ön ve arka koltukta emniyet kemeri takmanın önemini anlattı. Uygulamada görülen eksikler söylenerek emniyet kemeri takılması sağlandı. Çocuklara kısa süre içinde trafik kurallarını anlatan jandarma hediyeler verdi.

        Çocuklara üzerinde jandarmanın amblemiyle birlikte Türk bayrağının kalp şekline getirilmiş görseli, bir yüzünde de 'Cumhuriyet Fazilettir' yazılı anahtarlık hediye etti. Bir hafta boyunca yol kontrollerinde hediyeler verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.