|   | 
  • Juventus-Monaco şifresiz canlı izle!


    Juventus-Monaco şifresiz canlı izle!
    Juventus Monaco TRT 1 canlı izle linki için doğru adrestesiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final 2.maçında Juventus deplasmanda 2-0’la geçtiği Monaco’yu ağırlıyor. Siyah beyazlı ekibin deplasmanda final kapısını aralaması sonrası sahasında rahat bir mücadele geçirmesi bekleniyor. Juventus Monaco canlı izle, hangi kanalda, saat kaçta gibi soruların cevabı haberimzde. İşte Juve Monaco maçıyla ilgili tüm detaylar...

    Juventus Monaco TRT 1 canlı izle detayları için doğru adrestesiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ikinci maçında İtalyan temsilcisi Juventus Fransa’da 2-0’la geçtiği Monaco’yu sahasında ağırlıyor. Final öncesi Fransa’dan büyük avantajla dönen siyah beyazlı takımın sahasında rahat bir oyun sergilemesi bekleniyor. Monaco’nun finale çıkabilmesi için ise İtalya deplasmanında üç farklı galibiyetle dönmesi gerekiyor. Juventus’a ise her türlü galibiye, beraberlik ve tek farklı mağlubiyetler yetiyor. Şampiyonalar Ligi’nde finale adını yazdırak ilk takımın belirleneceği Juventus Monaco maçı canlı izle, saat kaçta, hangi kanalda. İşte Juve Monaco maçının tüm detayları…

    JUVENTUS MONACO HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

    Şampiyonlar Ligi Yarı final ikinci maçında bu gece saat 21.45'te Juventus İtalya'da Monaco'yu ağarlarken bu dev mücadeleyi furbolseverler TRT 1 ekranlarında şifresiz ve canlı olarak takip edebilecekler.

    JUVENTUS MONACO TRT 1 CANLI İZLE>>>

    İLK MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI

    UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Monaco ile Juventus, Stade Louis II Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 29. dakikada Dani Alves'in pasında topla buluşan Higuain şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. Ev sahibi ekip, zaman zaman Juventus kalesinde tehlikeli olsa da ikinci gol konuk takımdan geldi. 59. dakikada Dani Alves'in ortasında arka direkte topla buluşan Higuain, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Juventus, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

    ARALARINDA OYNADIKLARI MÜCADELELER

     

    2016/2017   ŞMP   Monaco 0 - 2 Juventus
    2014/2015   ŞMP   Monaco 0 - 0 Juventus
    2014/2015   ŞMP   Juventus 1 - 0 Monaco
    2008              HAZ   Juventus 1 - 1 Monaco
    1997/1998   ŞMP   Monaco 3 - 2 Juventus
    1997/1998   ŞMP   Juventus 4 - 1 Monaco




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.