|   | 
  • Kahvehanelerde artık 'Gazete yasağı' yok


    Kahvehanelerde artık 'Gazete yasağı' yok
    Kütahya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Dündar, koronavirüs salgını sebebiyle 2,5 yıl önce kahvehanelerde gazetelerin bulundurulmasının yasaklandığını, ancak bu kısıtlamanın artık yürürlükte olmadığını bildirdi.

    Dündar, yaptığı açıklamada, bazı esnafların hala gazete kısıtlamasını devam ettirdiği yönünde ihbarlar aldığını ifade etti. İbrahim Dündar, "Yaklaşık 2,5 yıl önce koronavirüs salgını nedeniyle kahvehanelerde gazete bulundurulması kısıtlanmıştı. Bu kısıtlama normale dönüşle birlikte kalktı. Ama bazı kahvehanelerimizin bu kısıtlamayı devam ettirdiği yönünde odamıza bilgiler geliyor. Bu nedenle tüm üyelerimize kısıtlamanın sona erdiğini duyurmak istiyorum. Kahvehanelerimiz dilediği kadar gazete, dergi ve kitap bulundurabilirler. Hatta biz oda olarak kahvehanelerde gazete bulundurulması yönünde esnaflarımızı teşvik bile ediyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.