|   | 
  • Kalaşnikoflu Katil Zanlısı Tutuklandı


    Kalaşnikoflu Katil Zanlısı Tutuklandı
    Kayseri?de bir kişinin, evinin önünde park ettiği otomobilinin içinde silahla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili olarak polise teslim olan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Dün Gültepe Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde...

    Kayseri?de bir kişinin, evinin önünde park ettiği otomobilinin içinde silahla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili olarak polise teslim olan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Dün Gültepe Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde meydana gelen olayda İsmet Aykır (31), Kışla Caddesi'nde bulunan evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından 38 DG 873 plakalı otomobilin içinde kurşunlanmış ve hayatını kaybetmişti.

    Olay sonrasında polise teslim olan katil zanlısı  A.Ş. (23) yapılan sorgulamasının ardından adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alına A.Ş. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.