|   | 
  • Kamyonla otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı


    Kamyonla otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
    Kayseri'de kamyonla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.Kaza, Pınarbaşı-Göksun kara yolu 65. kilometresi Yeşilkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Göksun'dan...

    Kayseri'de kamyonla otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

    Kaza, Pınarbaşı-Göksun kara yolu 65. kilometresi Yeşilkent Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Göksun'dan Pınarbaşı istikametine giden Fatma Gülseren Kaya (50) yönetimindeki 06 AK 2289 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Tufan Koçak (38) yönetimindeki 34 RPG 40 plakalı kamyonla kafa kafaya çapıştı. Çapışmanın şiddetiyle yoldan çıkan iki araç şarampole uçtu.

    Otomobil sürücüsü Fatma Gülseren Kaya olay yerinde hayatı kaybederken, aynı otomobil içerisinde bulunan Tuana Kaya ve Mehmet Sıraç Kaya ağır yaralı olarak ambulans helikopter ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 9 yaşındaki Mehmet Sıraç Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı kamyon sürücüsü olay yerine çağırılan ambulansla Sarız Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.