|   | 
  • Kapalı Kale'den çok sert tepki!


    Kapalı Kale'den çok sert tepki!
    Kayserispor’un taraftar grubu olan Kapalı Kale Grubu, bugün medyada yer alan ‘’ Tolunay Kafkas’tan Oyuncuya Dayak’’ haberinin Kayserispor camiasını yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi.

    Kapalı Kale, bu haberin Fenerbahçe maçı öncesi takımın motivasyonunu düşürmek için kasıtlı yapıldığı vurguladı.
     
    Grubun yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:
     
    ‘’Kayserispor’umuz ve teknik direktörümüz hakkında buğün ki önemli Türkiye kupası karşılaşması öncesi İstanbul medyası, ulusal ve avrupa medyası el ele vermiş ve linç girişimi düzenlemektedir.
     
    Maç konstrasyonunu bozmak sahadan önce dışardan yenme çabasından başka bir şey değildir. Asılsız, içeriğini bilmeden araştırmadan yapılan bu kasıtlı haberleri ve buna destek olan kurum, kuruluş ve kişileri kınıyoruz. Bu tür çabalar bizleri yıpratmak yerine daha da güçlendirmektedir.
     
    Bugün sahaya çıkacak olan takımımız ve teknik kadromuz yönetimimizin yanında ve destekçisiyiz kim kulübümüze zarar verecek söz ve açıklama yayın ve reklam yaparsa karşısında ve misliyle bizleri bulacaktır. Bugüne kadar TFF ,MHK ve medyadaki düşmanlarımız ile mücadele ettik sonuna kadar da pes etmeden devam eedceğiz daha maç sabahı yapılan bu haberler ne kadar çekinip, ne kadar aşağılık olduğunuzun kanıtıdır.
     
    Anadolu takımlarına ve kulübümüze yapılan bu linç girişimine sessiz kalmayıp gerekli platformlarda tepkimizi göstereceğiz ve susmayacağız.’’




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. İbrahim Öğüt

      Yalan haber Kafkas dövse o topçu çıkıp konuşacak hali kalmaz. :)))

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.