|   | 
  • Kar maskeli soyguncular, gündüz vakti pompalı tüfekle kuyumcu soydu


    Kar maskeli soyguncular, gündüz vakti pompalı tüfekle kuyumcu soydu
    Adana'da gündüz vakti ellerindeki pompalı tüfeklerle kuyumcuyu basan kar maskeli 3 kişi, yarım kilo altını alarak kayıplara karıştı.

    Adana’da, Şakirpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya giren yüzü kar maskeli silahlı üç kişi, içeride bulunan yarım kilo altını alarak olay yerinden kaçtı.

     

    Soygun esnasında soygunculardan ikisi dışarıda ellerindeki pompalı tüfeklerle havaya ateş açarak kimsenin yaklaşmasını engellerken, içeride bulunan soyguncu da altınları beyaz bir poşete koyarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, kuyumcuda parmak incelemesi yaptı. Soygunun Adana’da en çok olayların yaşandığı Şakirpaşa semtinde meydana gelmesi nedeniyle polisler de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Akreplerle olay yerine gelen çelik yelekli polisler, uzun namlulu silahlarla olay yerinin güvenliğini sağladı. 

     

    Olay esnasında yolda çalışma yaptıklarını kaydeden bir belediye çalışanı, kar maskeli 3 kişinin soygun için geldiğini söyledi. Birinin kuyumcudan içeriye girdiğini, diğer ikisinin ise dışarıda kalarak dışarıda çevreye ateş ettiğini anlatan belediye çalışanı, “Biz de olay yerinden ileriye kaçtık, onlar da kaçmışlar. Ben polisi aradım, 15-20 dakika sonra geldi. Yaralı falan yok, bana sıktılar, saçmalar kepçeye geldi. Ben de kepçeyi ileriye aldım.” diyerek olayı anlattı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.