|   | 
  • Kardeş kavgası kanlı bitti


    Kardeş kavgası kanlı bitti

    Kayseri’de, tartıştığı kardeşi Erdal Köprülü tarafından bıçakla ağır yaralanan emekli polis memuru 56 yaşındaki Mustafa Köprülü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Merkez Kocasinan ilçesi Örnekevler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, emekli polis memuru Mustafa Köprülü ile beden eğitimi öğretmeni kardeşi Erdal Köprülü (50) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Erdal Köprülü, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile ağabeyi Mustafa Köprülü’yü göğsünden bıçakladı. Olay sonrası Erdal Köprülü, 112 ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Köprülü'yü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Mustafa Köprülü’nün durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayın zanlısı kardeşi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.



    Etiketler kardeş bıçaklama

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.