|   | 
  • KASKİSPOR GENÇ MİLLİ TAKIM OYUNCUSU İLE ANLAŞTI.


    KASKİSPOR GENÇ MİLLİ TAKIM OYUNCUSU İLE ANLAŞTI.
    Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Kulübü, genç milli takım oyuncusu Sinem Ataş ile 2013 sezonu için sözleşme imzalıyor.14 Şubat Perşembe günü, FIBA Kadınlar Eurocup yarı final 2.maç öncesinde yeni basketbolcu ile sözleşmenin yapılacağını...

     Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Kulübü, genç milli takım oyuncusu Sinem Ataş ile 2013 sezonu için sözleşme imzalıyor. 

    14 Şubat Perşembe günü, FIBA Kadınlar Eurocup yarı final 2. maç öncesinde yeni basketbolcu ile sözleşmenin yapılacağını kaydeden KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, "Slovakya'nın MBK Ruzomberok takımı ile karşılaşacağımız ve final için mücadele edeceğimiz bu önemli günde bir de kulübümüze yeni bir basketbolcu katacağız. Lig'de ve FIBA Eurocup'da son sürat ilerleyen takımıza, önümüzdeki sezonlarda katkı sağlayacağını düşündüğümüz başarılı bir sporcu olan Sinem Ataş'ı katmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi. 

    Kariyeri başarı ile dolu bir sporcu olan Sinem Ataş'ın daha öncesinde Antalya Koleji Basketbol Takımı'nda oynadığını açıklayan Batukan, "1995 doğumlu, 1.82'lik yeni transferimizin, mavi-beyaz Kaskispor forması giyeceği sezonlar için hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.