|   | 
  • KATİL ZANLISI TUTUKLANDI!


    KATİL ZANLISI TUTUKLANDI!
    Kayseri'de 26 yaşındaki C.A.'yı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alının 22 yaşındaki M.A.çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

     Kayseri'de 26 yaşındaki C.A.'yı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alının 22 yaşındaki M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, bir tekel bayisinde C.A. (26) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışan M.A. (22) arasında kavga çıkmıştı. M.A. evinden getirdiği av tüfeği ile C.A.'yı göğsünün sol tarafından ağır yaralamıştı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan C.A. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

    Olay sonrasında Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan M.A. yapılan sorgulaması sonrasında bu gün adliyeye çıkarıldı.

    M.A. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine konuldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.