|   | 
  • Kayseri'de 12 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Cinayet


    Kayseri'de 12 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Cinayet
    Kayseri'nin Talas ilçesinde 12 yıl önce işlenen cinayetin aydınlanmasının ardından gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.Kayseri'de ikamet eden S.Y. (33), 2001 yılında temizlik işçisi olarak çalışan eşinden bir süredir haber...

    Kayseri'nin Talas ilçesinde 12 yıl önce işlenen cinayetin aydınlanmasının ardından gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

    Kayseri'de ikamet eden S.Y. (33), 2001 yılında temizlik işçisi olarak çalışan eşinden bir süredir haber alamadığı gerekçesiyle polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yıllar sonra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında, S.Y. ve yakınları teknik takibe alındı. Yaklaşık 1 buçuk yıl süren takipten sonra Erdoğan Söylemez'in eşi S.Y., amcasının oğlu H.D.A., M.A. ve olaya karıştığı öğrenilen E.Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

    Şüphelilerden H.D.A. "kasten adam öldürme" suçundan, S.Y. "adam öldürmeye azmettirmek" suçundan, M.A. "yardım ve yataklık" suçundan tutuklanırken, E.Ö. ise serbest bırakıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.