|   | 
  • Kayseri?de müdürü olmayan 300 okula 2 hafta içinde atama yapılacak


    Kayseri?de müdürü olmayan 300 okula 2 hafta içinde atama yapılacak
    Kayseri?de müdürü olmayan 300 okula atamalar 2 hafta içinde yapılacak. Müdür mülakatlarının tamamlandığı ve puanların duyurulduğu belirtildi. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevden almalar sonrası yeni...

    Kayseri?de müdürü olmayan 300 okula atamalar 2 hafta içinde yapılacak. Müdür mülakatlarının tamamlandığı ve puanların duyurulduğu belirtildi.

    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevden almalar sonrası yeni atama bekleyen 300 okulun müdür atamalarının aralık başında tamamlanacağını söyledi. Okulların halen vekil müdürlerle yönetildiğini belirten Çandıroğlu, ?Yaklaşık bin 200 arkadaşımız müdür olabilmek için müracaat etti. Mülakat süreci tamamlandı. Sonuçları ve puanları duyurduk. Münhal duyurusuna çıkıyoruz. Ardından tercihleri alacağız. Kimin puanı hangi okula denk geliyorsa önümüzdeki 2 hafta içinde atamalar yapılacak. Böylece asaleten olmayan okul müdürümüz kalmayacak.? dedi.

    Görevden almalar ve sonuçlarla ilgili itirazların sonuçlandığını da belirten Çandıroğlu, ?İtiraz süresi de sona erdi. Oluşturulan komisyon itirazları değerlendirdi ve maddi hatalar düzeltildi. Kesin sonuçları önceki gün ilan ettik." ifadelerini kullandı.

    Müdürlüklerin vekaleten yürütüldüğü okullarda şu ana kadar bir sıkıntı yaşanmadığını savunan Çandıroğlu, bu görevi yapan vekil müdürlere de teşekkür etti. Çandıroğlu, ?Yoğun bir süreçte bu işi omuzladılar. Çok şükür herhangi bir problemle karşılaşmadık. İlimizde eğitim öğretimle alakalı 25 proje yürütüyoruz. Bu projelerin yürümesinde de arkadaşlarımız yoğun çaba sarf etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.