|   | 
  • KAYSERİ?DEKİ UYUŞTURUCU OPERASYONU


    KAYSERİ?DEKİ UYUŞTURUCU OPERASYONU
    (İHA) - Kayseri'de 20 kilo eroinin ele geçirildiği uyuşturucu operasyonunun ardından intihar ettiği iddia edilen Jandarma Uzman Çavuş S.T.'nin Bilecik'te görev yapmadığı açıklandı.

     Geçtiğimiz günlerde, Kayseri'de 20 kilogram eroinin ele geçirildiği büyük bir operasyon yapılmış, uyuşturucu kuryesinin öncüsü olarak durdurulan araçta bulunan bir şahıs intihar etmişti. Yapılan araştırmanın ardından, bu şahsın Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma İstihbarat Uzman Çavuş S.T. (44) olduğu iddia edilmişti.
    Konuyla alakalı Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, intihar eden S.T.?nin Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görev yapmadığı bildirildi.
    Açıklamada olay hatırlatılarak, "Ulusal ve yerel basında 16 Mart 2013 ve takip eden günlerde, uyuşturucu madde taşıdığı şüphesiyle otomobili durdurulan Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma İstihbarat Uzman Çavuş S.T.'nin (44) intihar ettiğine ilişkin haberler yer almıştır. Adı geçen şahıs, Bilecik İl Jandarma Komutanlığında görev yapmamaktadır" denildi.
    Öte yandan, intihar ettiği iddia edilen şahsın sahte askeri istihbarat kimliği kullanmış olabileceği öne sürülüyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.