|   | 
  • KAYSERİ EKSİ 16 DERECE İLE DONDU


    KAYSERİ EKSİ 16 DERECE İLE DONDU
    Kayseri ve çevresi gece eksi 16 derece ile adeta dondu.

     Kayseri ve çevresi gece eksi 16 derece ile adeta dondu. Kent merkezinde araçlar, sabah çalışmadı. Su boruları buz tuttu. Meteoroloji uzmanları havanın yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek ılık hava ile ısınacağını söyledi.

    Meteoroloji uzmanları Orta Akdeniz üzerinden gelecek ılık hava dalgası nedeniyle Orta ve Doğu Anadolu'da eksi 16-32 derece kadar düşen hava sıcaklıklarının geceleri eksi 8-14 derece arasında değişeceğini belirttiler. Kayseri ve çevresinde hafta sonunda karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği, gece en düşük sıcaklığın eksi 8 derece, gündüzleri ise eksi 2 derece dolayında olacağı tahmin edildi.

    Öte yandan, Melikgazi Belediyesi ekipleri, Erciyes eteklerindeki Hisarcık, Kıranardı ve Endürlük mahallelerinde sabaha kadar kar ve buz temizleme çalışmaları sürdürdü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.