|   | 
  • Kayseri Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor


    Kayseri Emniyeti Suçlulara Göz Açtırmıyor
    Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bin 147 paket kaçak sigara ve 36 adet cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.

    Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin hırdavatçılık, bujitericilik, oyuncak ve süs eşyası satan işyeri görüntüsü veren işyerlerinde ve semt pazarlarında yaptığı çalışmalarda toplam bin 147 adet kaçak sigara ve 36 adet cinsel uyarıcı hap ele geçirildi.
    Çalışmalarda yakalanan 5 kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem yapıldı.

    Kayseri?de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda sahte Dolar ile alışveriş yapan bir kişi ile uyuşturucu satan ve satın alan 11 kişi hakkında işlem yapıldı. 

    Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 4 iş yerinden yaptığı alışveriş sonrasında sahte olduğu değerlendirilen 1000 ABD Doları verdiği belirlenen Ö.Y. yakalanarak gözaltına alındı.
    Ö.Y. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
    Uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan bir başka operasyonda ise, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen A.G. ile S.İ. ve uyuşturucu madde aldıkları belirlenen 9 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.
    Yapılan aramalarda 7 adet sentetik nitelikli uyuşturucu tablet ile 7 gram esrar maddesinin ele geçirildiği kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.