|   | 
  • Kayseri Mahallesi'ne 20 Odalı Otel


    Kayseri Mahallesi'ne 20 Odalı Otel
    Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri Mahallesi Projesi hızla ilerliyor. Bir yandan tarihi konakların restorasyonu yapılırken bir yandan da projede yer alan tesislerle ilgili çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde...

    Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri Mahallesi Projesi hızla ilerliyor. Bir yandan tarihi konakların restorasyonu yapılırken bir yandan da projede yer alan tesislerle ilgili çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde 20 odalı butik otelin işletilmesini içeren bir ihale düzenlenecek.

    23 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan ihale ile tarihi Kayseri Mahallesi'nde yeralması planlanan, 3'ü suit toplam 20 odalı otel binası, 7 adet konak ile sergi salonu, kafeterya ve restoran yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.

    1 milyon 300 bin lira muhammen bedelli ihaleyle ilgili şartname ve diğer bilgiler, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.