|   | 
  • Kayseri Şeker'den Türkiye gazetesi açıklaması


    Kayseri Şeker'den Türkiye gazetesi açıklaması

    Türkiye Gazetesinin 11 Nisan 2017 tarihinde 16820 nci sayısında Köşe yazarlarından Fuat Uğur tarafından kaleme alınan “Kayseri’deki mini Fetö Cumhuriyeti” isimli köşe yazısında “Kayseri Şeker Fabrikası’nın Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Akay’ın da ByLock kullandığı ama buna rağmen serbest bırakıldığı ileri sürülüyor. Tuhaflıklar burada bitmiyor.”şeklinde bir ifade kullanılarak aleni bir suçlama yapılmıştır.

    Benim  kullanmış olduğum iki adet telefonum tüm kamuoyu tarafından bilinmekte olup bu telefonlarıma hiçbir şekilde bylook programı uygulanmamış ve bu çerçevede tarafıma hiçbir suçlama yöneltilmemiştir. Bu konuda ne mahkemeye ifade verdim, ne bylook kullandım, ne de mahkemece serbest bırakılmışlığım bulunmamaktadır.

    Şahsıma yönelik olarak tamamen hayal ürünü olan ve gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan bir suçlama yapılmakta olup ilgili gazete ve yazıyı kaleme alan köşe yazarı hakkında yasal haklarımızla ilgili gerekli işlemler yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.11 Nisan 2017

    Hüseyin Akay

    Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.