|   | 
  • KAYSERİ SİVİLl HAVAALANI GENİŞLETİLECEK


    KAYSERİ SİVİLl HAVAALANI GENİŞLETİLECEK
    Kayseri'de Erkilet Askeri Havaalanı, içindeki sivil apron ve terminal binaları yapılacak yeni düzenleme ile genişletilecek.

     Kayseri'de Erkilet Askeri Havaalanı, içindeki sivil apron ve terminal binaları yapılacak yeni düzenleme ile genişletilecek. Vali Şerif Yılmaz, "250 bin metrekarelik yeni alanda yapılacak düzenleme ile havaalanımız, Kayseri'ye yakışır hale gelecek" dedi

    Halen, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 12'nci Ulaştırma Üs Komutanlığı bünyesinde Erkilet'te bulunan Askeri havaalanı içindeki sivil apron ve terminal binalarının genişletilmesi ve ek bölümler oluşturulması için Vali Şerif Yılmaz başkanlığında ilgili kuruluşların yöneticileri ortak toplantı yaptı. Vali Yılmaz, Milli Savunma Bakanlığı'ndan alınan izin sonucu havaalanında 250 bin metrekarelik bölümün değerlendirileceğini belirterek, şöyle dedi:

    "Kayseri'nin ekonomisi, turizmine yakışır bir havaalanı konusunda önemli bir adım atıldı. Halen ihtiyaca cevap veremeyen apron ve terminal binaları konusunda önemli ilaveler yapılacak. Kayseri havalanı kent merkezine olan yakınlığı nedeniyle önemli bir avantaj."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.