|   | 
  • KAYSERİ TİCARET ODASI BAŞKAN ADAYI MAHMUT HİÇYILMAZ'DAN AÇIKLAMA!


    KAYSERİ TİCARET ODASI BAŞKAN ADAYI MAHMUT HİÇYILMAZ'DAN AÇIKLAMA!
    Kayseri Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı açıklamada üyelerine ulaşamayan bir odanın hizmet vermesinin mümkün olmadığını söyledi. Günümüzde iletişimin çok önemli olduğunu, çeşitli araçlarla çok yaygın olarak kullanıldığını söyleyen Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası?nın da bunu, etkin bir şekilde uygulanması gerektiğini ifade etti.


                   İletişim çağını yaşayan bir dünyada, Kayseri Ticaret Odası?nın üyelerine ulaşamamasının, bilgi ve haber verememesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını söyleyen Hiçyılmaz; hizmet edebilmenin ilk şartının üyelere ulaşmaktan geçtiğini dile getirdi.
                   Hiçyılmaz, kendilerinin Kayseri Ticaret Odası yönetimine geldiklerinde ilk yapacakları icraatlardan birinin ??Üye Adres Bilgi Sistemini?? yenilemek ve güncellemek olacağını söyledi. Ancak böylelikle üyelere hizmet edebilme imkânı bulabileceklerini ve önemli konularda üyelere ulaşmak suretiyle bilgi akışı sağlayacaklarını söyledi.
                   Kayseri Ticaret Odası?nın üyelerine ulaşabilmesi kadar üyelerin de Kayseri Ticaret Odası?na ulaşmasının önemli olduğunu ve her türlü araçlarla iletişim sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Hiçyılmaz; ??KTO 24 saat ulaşılabilir bir hale gelerek, üyelerin kendi istekleriyle alakalı birimlere ulaşabilmeleri sağlanacaktır.?? dedi.
                   Hem genel, hem de sektörel anlamda anket çalışmaları yapmanın, Kayseri Ticaret Odası yönetiminin çalışmalarını yönlendirmesi bakımından çok önemli olduğunu da ifade eden Hiçyılmaz; ??bu anketlerden elde edilecek verilere göre daha yararlı çalışmalar yapılacaktır. Üye memnuniyeti ölçümleri de bu şekilde yapılmak suretiyle üyelere hizmet vermek daha etkili bir hale gelecektir.?? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.