|   | 
  • Kayseri ve ilçeleri hafta sonu hava tahmini


    Kayseri ve ilçeleri hafta sonu hava tahmini
    Kayseri ve ilçelerinde hafta sonu plan yapanlar hava raporunu merak ediyor. Meteorolojik tahminlere göre Kayseri merkezde bu hafta sonu parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklıkların Cumartesi yükselmesi, Pazar günü ise yağışa bağlı olarak geri düşmesi bekleniyor.

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve ilçelerinde, 14-15 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan hafta sonu hava tahmin raporunu açıkladı. Yaklaşık bir haftadır kent genelinde etkili olan parçalı bulutlu hava Cumartesi günü de değişmeyecek. Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Kent merkezinde Cumartesi günü sıcaklığın artması, Pazar günü ise yağmur yağışına bağlı olarak geri düşmesi tahmin ediliyor. 
     
    14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Kayseri merkezde hava durumu ve sıcaklık değerleri tahmini şu şekilde:
    14 Mayıs Cumartesi:
    Hava durumu: Parçalı bulutlu
    Gece sıcaklığı: 9 derece
    Gündüz sıcaklığı: 26 derece
     
    15 Mayıs Pazar:
    Hava durumu: Gök gürültülü sağanak yağışlı
    Gece sıcaklığı: 10 derece
    Gündüz sıcaklığı: 23 derece



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.