|   | 
  • KAYSERİGAZ'A PLAKET!


    KAYSERİGAZ'A PLAKET!
    Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'ya, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan tarafından plaket verdi.(ORAN) 2012 Yılı Teknik Destek Programı için hazırlanan ve aynı program çerçevesinde desteklenen "Çiftçilerle ve Üreticilerle"...

     Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'ya, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan tarafından plaket verdi.

    İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce Orta Anadolu Kalkınma Ajansı

    (ORAN) 2012 Yılı Teknik Destek Programı için hazırlanan ve aynı program çerçevesinde desteklenen "Çiftçilerle ve Üreticilerle İletişim Köprüleri Kuruyoruz" projesinin kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri 11-19 Şubat tarihleri arasında Kayserigaz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

    "Etkili İletişim Bilinci, İletişim Engelleri, Empati, Beden Dilini Etkin Kullanma, İkna Yöntemleri, Stres-Zaman-Öfke Yönetimi" konularında eğitim verilen programın sonunda Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora'ya katkılarından dolayı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan tarafından plaket takdim edildi.

    Burada açıklamalarda bulunan Bora, sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun kültürel ve sosyal gelişim içerisinde bilinç düzeyini artırmaya katkı yapmayı hedeflediklerini vurgulayarak, kamu kurum ve kuruluşlarıyla karşılıklı sinerji paylaşıma verdikleri önemden bahsetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.