|   | 
  • KAYSERİPARKTA RESİM SERGİSİ


    KAYSERİPARKTA RESİM SERGİSİ
    Kayseri?de yağlı boya resim çalışmalarıyla tanınan Gülsen Akkaya ilk kişisel resim sergisini açtı.

     Kayseri Park AVM?de açılan resim sergisi büyük ilgi görürken, sergiye ayrıca Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki?nin eşi Neşe Özhaseki?de katıldı. Açtığı karma resim sergilerinde eserlerini sergileyen Gülsen Akkaya, sanatsal etkinliklerin topluma ulaşmasını amaçladığını belirtti. İnsan, çevre, doğa ve sanat sevgisini taşıyan eserlerinden oluşan yağlıboya resim sergisine katılan herkese teşekkür etti. Tablolarının resim yapma coşkusunun ürünleri olduğunu kaydeden Akkaya, ?Yağlı boya resim sergimdeki tablolar hobi olarak başladığım sonra da tutku haline getirdiğim resim yapma coşkumun ürünleridir. Karakalem, pastel ve yağlı boyalardan oluşan öğrenme sürecimde yaptığım çalışmalardan bazıları burada. Diğerleri de 15-19 Nisan arasındaki Atatürk Evi Devlet Güzel sanatlar galerisinde yapacağım sergide sergilenecektir. Resim yapma sürecimde resimlerimi beğenerek satın alan herkese teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.