|   | 
  • (KAYSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK'DAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ


    (KAYSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK'DAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yaptı. Başkan Boydak, kadınların toplumdaki yeri ve öneminin her geçen gün artması vesilesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nün öneminin de her geçen gün arttığını söyledi.

     Başkan Boydak, kadınların toplumdaki yeri ve öneminin her geçen gün artması vesilesi ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü?nün öneminin de her geçen gün arttığını söyledi.

     Türkiye?de kadınların sosyal hayata ve iş hayatına katılmaları noktasında iyi gelişmeler yaşandığına ancak yeterli olmadığına dikkat çeken Boydak, ?Özellikle Avrupa Birliği ülkelerindeki kadınların yaptıkları paylaşımla bizim Türkiye?deki yapımıza baktığımız zaman hala gideceğimiz çok mesafe olduğu açıkça karşımızda durmaktadır. Kadınlarına sahip çıkan toplumların hem gelişmişliği, hem aile içi huzuru oldukça olumlu seyredebiliyor ?dedi

     Kadınların iş hayatında her geçen gün yüksek kademelere gelmekte olduğunu ve bundan da çok büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Boydak, kadınların toplumda daha saygın yerlere ulaşması konusunda üzerlerine düşen her türlü vazifeyi yapacaklarını belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.   



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.