|   | 
  • KCETAŞ'TAN VEFA YEMEĞİ


    KCETAŞ'TAN VEFA YEMEĞİ
    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş (KCETAŞ) Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, şirketin eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci ile emekliye ayrılan müdürler onuruna yemek verdi.

     

    Kcetaş'tan Vefa Yemeği


    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş (KCETAŞ) Genel Müdürü Dr.

    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş (KCETAŞ) Genel Müdürü Dr. Hidayet Atasoy, şirketin eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci ile emekliye ayrılan müdürler onuruna yemek verdi.

    Atasoy, Nüzhet Otel'deki programda yaptığı konuşmada, şirketin bugün Türkiye'deki saygın elektrik dağıtım şirketlerinden biri olmasında yönetim kurulunun ve yöneticilerin büyük gayretleri olduğunu söyledi.

    Hidayet Atasoy, şöyle devam etti:

    "Belki bilmeden birbirimizi incittiğimiz, üzdüğümüz anlarda olmuştur. Ama bunlar hep görevlerimizin daha iyi yapılması, şirketimizin bir adım daha ileri gitmesi için yapılmıştır. Buradan emekli olmakla şirketimizle bağlarınızı asla koparmıyoruz. Bir şirket kökleriyle bir bütündür. Sizler de bu şirketin saygın, değerli yöneticilerisiniz ve güzel hizmetlere imza attınız. O yüzden hiç çekinmeden, her zaman şirketimize gelebilir, bizlerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Sizleri şirketimizde ağırlamaktan onur duyacağız. Ben başta Şadi bey olmak üzere siz değerli müdür arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, yönetim kurulum ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki yaşantınızda sizlere ve ailelerinize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

    KCETAŞ eski genel müdürü Şadi Büyükkeçeci ise, Atasoy-a teşekkür ederek şunları söyledi:

    "Bu akşam hep birlikte güzel bir mutluluğu paylaşıyoruz. Hidayet Bey'in öncülüğünde bir araya gelmek, değerli müdürlerimizle ve emekli olan müdür arkadaşlarımızla birlikte olmak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane derler ya. Buradaki yemek bir vesile unsuru oldu. Birbirimizi görmeye, sohbet ve dostluklarımızı pekiştirmeye vesile oldu. Ne mutlu bizlere ki 10 yıl süreyle görev yaptığımız şirketimizde adımıza ve şirketimize leke getirecek hiçbir olumsuzluğun içerisinde olmadık. Taner Bey'den aldığımız görevi bir adım daha ileri taşıyarak çok değerli dostum Hidayet Bey'e teslim ettik. İçimiz ve gönlümüz rahat. Ben huzurlarınızda bu yemeği organize ettiği ve bizleri bir araya getirdiği için Hidayet Bey'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Emekli olan arkadaşlarıma bundan sonraki yaşantılarında huzur ve saadetler, çalışmakta olan müdür arkadaşlarıma da görevlerinde kolaylıklar diliyorum."

    Konuşmaların ardından Hidayet Atasoy, Şadi Büyükkeçeci-ye, şirketin genel müdür yardımcıları Salih Hisarcıklıo ve Bekir Çataloluk da emekliye ayrılan müdürler Bekir Öcal, Abdi Payza ve İsmail Kurşuncu-ya plaket verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.