Karadenizli balıkçılar son 30 yılın en bereketli av sezonunu yaşıyor. Sezona palamut bereketli ile başlayan balıkçılar, ardından hamsi ve istavrit avında bolluk yaşarken, bunu mezgit ve kefal bereketi izledi.
Kefal Bereketi Yaşanıyor!

Karadenizli balıkçılar son 30 yılın en bereketli av sezonunu yaşıyor. Sezona palamut bereketli ile başlayan balıkçılar, ardından hamsi ve istavrit avında bolluk yaşarken, bunu mezgit ve kefal bereketi izledi.
Meksika Körfezi'nden yola çıkarak okyanusu aşan ve 3 yıl süren 7 bin kilometrelik yolculuğunun
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan deri sırtlı deniz kaplumbağası, Sakarya'nın Kara
İstanbul Havalimanı’nda ‘üçlü bağımsız pist operasyonları' perşembe günü başlıyor. İstanbul Hav
Kahramanmaraş'ta 'Andırın doktoru' olarak bilinen ve 14. kez düzenlenen Geleneksel Tirşik Şölen
Rize'ye has coğrafi işaretli etli karalahana sarması yiyenlerin damağında unutulmaz bir tat bır
Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Kadir Mutioğlu, son günlerde etkili olan soğuk hava dalgasına dik
Sıcak iklimlerde yaşayan ve baharın müjdecileri olan leylekler Sivas’ta şaşkına uğradı. Nisan a
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.
YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.