|   | 
  • KENDİSİNDEN FAZLA YEMEK YİYEN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ!


    KENDİSİNDEN FAZLA YEMEK YİYEN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ!
    Kayseri'de kendisinden fazla yemek yediği iddiasıyla 26 yaşındaki Cengiz Alptekin'i öldüren 22 yaşındaki Metin Aşmaz, tutuklandı.

     Kayseri'de kendisinden fazla yemek yediği iddiasıyla 26 yaşındaki Cengiz Alptekin'i öldüren 22 yaşındaki Metin Aşmaz, tutuklandı.

    Merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi Battalgazi Bulvarı Hasırcı Sokak'taki Tekel bayiinde Cengiz Alptekin ile arkadaşı Metin Aşmaz arasında tartışma çıktı. Metin Aşmaz'ın Cengiz Alptekin'e "Sen yemeği çok yedin. Artık yeme" dediği için başladığı öne sürülen tartışma sonunda Metin Aşmaz, işyerinden ayrılarak otomobilinde bulunan pompalı tüfekle Cengiz Alptekin'i Boydak Camii Parkı'na kovaladı. Burada havaya ateş eden Metin Aşmaz, daha sonra namluyu Cengiz Alptekin'e doğrultarak ateş etti. Sağ kol ve sağ göğsünden ağır yaralanan Cengiz Alptekin, çevredekilerin çağırdığı ambulanslaErciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralanan Cengiz Alptekin öldü. Kaçan Metin Aşmaz, pompalı tüfeğiyle yakalandı. Gözaltına alınan Metin Aşmaz, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.