|   | 
  • Keserli Cinayete 2 Tutuklama


    Keserli Cinayete 2 Tutuklama
    Kayseri?de bir kişiyi keser ve bıçakla öldürdüğü ileri sürülen şahıs ile ona yardım ettiği belirtilen karısı tutuklandı.

     Argıncık Polis Merkezi?ne gelen 50 yaşındaki Yaşar G. ve eşi Cansel G., 5 gün önce Mimarsinan Mahallesi Aras Sokak?ta bulunan evlerinde cinayet işlediklerini itiraf ederek teslim olmuşlardı. Yaşar ve Cansel G.?nin verdiği ifadeler doğrultusunda eve gelen polis ekipleri halıya sarılı cesedi bulmuş, yapılan incelemelerde cesedin Yaşar G.'nin bacanağı Menderes O.?ya (51) ait olduğu belirlenmişti.
    Menderes O.?nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, gözaltına alınan Yaşar G. ve eşi Cansel G.'nin emniyetteki ifadeleri tamamlandı. Cinayeti itiraf ettiği öğrenilen Yaşar G.'nin, bacanağı Menderes O.'yu eşini rahatsız ettiği için keser ve bıçakla öldürdüğünün, eşi Cansel G.'nin ise cinayete yardımcı olduğunun anlaşıldığı bildirildi.
    Cinayet zanlısı çift, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, karı-kocayı tutuklayarak cezaevine gönderdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.