|   | 
  • KILIÇASLAN LİSELERİ KARATE KAYSERİ ŞAMPİYONU!


    KILIÇASLAN LİSELERİ KARATE KAYSERİ ŞAMPİYONU!
    Kayseri Okullar Arası Karate Şampiyonası'nın gençler kategorisinde Kılıçaslan ve Yelkenoğlu Liseleri öğrencilerinden Seyit Mehmet Turan ve Harika Çelik birincilik elde ederek Kayseri'yi ve okullarını bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

     Kayseri Okullar Arası Karate Şampiyonası'nın gençler kategorisinde Kılıçaslan ve Yelkenoğlu Liseleri öğrencilerinden Seyit Mehmet Turan ve Harika Çelik birincilik elde ederek Kayseri'yi ve okullarını bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

    Turnuvada Kumite (dövüş) dalında +76 kiloda yarışan Turan, rakiplerini eleyerek şampiyon olmayı başardı. Çelik de Kumite dalında birincilik, Kata dalında ise ikincilik madalyası aldı.

    Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, öğrencilerin başarılarından dolayı gururlu olduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin bilimsel ve sosyal çalışmaların yanında sportif faaliyetlerde de öne çıkması için her türlü imkanı sağlıyoruz, basketbolda elde ettiğimiz Kayseri ve bölge birinciliğinden sonra karate ve kort tenisinde de birincilikler elde ettik, başarılı öğrencilerimize teşekkür ediyor, bölge ve Türkiye şampiyonasında da dereceler bekliyorum" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.