|   | 
  • Kış lastiği takmayan sürücülere ceza yağdı.


    Kış lastiği takmayan sürücülere ceza yağdı.
    İstanbul'da trafik ekipleri, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği kontrolü yaptı. Yasağa uymayarak kış lastiği takmayan sürücülere ceza yağdı.

    İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama noktalarında ve şehrin muhtelif yerlerinde şehirlerarası taşımacılık yapan otobüslere ve yük taşıyan araçlara zorunlu kış lastiği takılmasına yönelik denetimler yaptı. Ataşehir TEM Otoyolu Çamlıca Gişeleri istikametinde yapılan denetimlerde lastik derinliği uygun olmayan araç sürücülerine 2 bin 568 lira ceza uygulandı. Kış lastiği takmayarak kurallara uymayan 5 sürücüye ise toplam 12 bin 840 lira idari para cezası uygulandı. Kurullara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandığı denetimlerin belirli aralıklarla sürdürüleceği bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.