|   | 
  • KOCASİNAN'A ARSA VE BENZİN İSTASYONU SATIŞINDAN 30 MİLYON LİRA GELİR


    KOCASİNAN'A ARSA VE BENZİN İSTASYONU SATIŞINDAN 30 MİLYON LİRA GELİR
    Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 16 parselin satış ihalesinde, pazarlığa bırakılan son 4 parselin encümen huzurunda açık artırmayla toplam 5,8 milyon liraya sattıklarını söyledi.

     Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 16 parselin satış ihalesinde, pazarlığa bırakılan son 4 parselin encümen huzurunda açık artırmayla toplam 5,8 milyon liraya sattıklarını söyledi.

    Başkan Bekir Yıldız, atölye yerine planlanan 16 parsel satış ihalesinden pazarlığa bırakılan 4 parseli de 2886 Sayılı İhale Kanunu'na göre encümen huzurunda 6 alıcının katıldığı açık artırmayla toplam 5 milyon 779 bin liraya sattıklarını belirtti. Yıldız, "Geçen hafta Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan ihaleye çok yoğun ilgi vardı. Ziya Gökalp'teki atölyemiz, konutlar ve sanayi arasında kaldı. Meskun mahal ile iş makineleri arasında pek uyum olmadı. Burayı taşımak için hazırlık yaptık, yeniden planlayıp 1 akaryakıt istasyonu, 16 parsel ürettik. Akaryakıt istasyonunu ve 12 parseli geçen hafta sattık. Pazarlığa bıraktığımız 4 parseli de yine encümen huzurunda yaptığımız açık artırmayla toplam 5,8 milyon liraya sattık." dedi.

    Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nin düzenlediği; 16 parselle 1 akaryakıt istasyonunun satış ihalesinden toplam 30 milyon lira gelir sağladığını belirterek, "Akaryakıt İstasyonu Kocasinan'ın olmak üzere, parsellerden elde ettiğimiz yaklaşık 26 milyon lirayı ortağımız Büyükşehir Belediyesiyle yarı yarıya bölüşeceğiz. Bu kaynağı vatandaşımıza hizmet olarak ve yeni atölyemizin kuruluşu için kullanacağız. Alanlara hayırlı Uğurlu olsun, Allah bol kazanç versin" dileğinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.