|   | 
  • Kocasinan'dan yüzde 25 peşin, 12 ay taksitli yatırım fırsatı


    Kocasinan'dan yüzde 25 peşin, 12 ay taksitli yatırım fırsatı
    Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 12 adet taşınmaz yüzde 25 peşin ve 12 ay taksit seçeneği ile 26 Ekim Salı günü düzenlenecek ihale ile satışa sunacak. Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın her geçen gün değerlendiğini ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye yatırım yapan herkesin kazançlı çıkacağını vurguladı.

    Projelerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesi için gayret ettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; Kocasinan’a yatırım yapan herkesin kazançlı çıkacağını söyledi. Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın cazibesini, imajını ve prestijini artırmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “İhalelerden elde ettiğimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacaktır. Hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazı alan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu. Mithatpaşa Mahallesi’nde 4 adet konut arsası, Mevlana Mahallesi’nde 1 adet konut arsası, Ahievran Mahallesi’nde 1 adet konut arsası, Tanpınar Mahallesi’nde 1 adet akaryakıt istasyonu arsası ve Şeker Mahallesi’nde 5 adet işyeri arsası olmak üzere toplam 12 taşınmaz satılacak. İhale 26 Ekim Salı Günü saat 14.00'de başlayacak.
    Öte yandan ihaleye katılmak isteyenler; ihalelerle ilgili şartname ve ekleri Emlak Müdürlüğü'nden temin edinilebileceği, ayrıca 0(352) 222 70 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.