|   | 
  • KTO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI!


    KTO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI!
    Kayseri Ticaret Odası'nın meclis toplantısı gerçekleştirildi.

     Kayseri Ticaret Odası'nın meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısına katılan ErciyesÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, üniversite hakkında Kto üyelerine bilgi verdi.

    Kayseri Ticaret Odası'nda yapılan toplantıda konuşan Kto Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, "5 yıllık gayretleri ile birlikte üniversitemizi ülkemizin 7. büyük üniversitemiz olmasına neden oldu. Kayserilinin eğitimde de ne kadar başarılı olduğunu göstermek bakımından çok önemlidir" dedi.

    Asaf Mehmetbeyoğlu, "Kayseri için büyük bir şanstır. Keleştemur Kayseri'yi ve Erciyes Üniversitesini her platformda başarı ile temsil etmiştir.

    Bizim 4 adayımız var ve 4'ü de Kto organlarında görev yapmıştır. Biz aday değiliz. Odamız yönetimi herkese eşit mesafede ve eşit davranıyor. Herkes geldiği zaman üye listelerini rahatlıkla aldılar.

    seçim döneminden geçmek kolay olmuyor. Birçok hazırlıklar yapıyorsunuz. Şu anda seçim takvimi halindeyiz" diye konuştu.

    Erciyes Üniversitesi Rektörü Keleştemur, "Başarılı olmak için iyi yetişmiş bilim insanlarına ihtiyaç var. Bunun içinde üniversitelere ihtiyaç vardır. Oradaki bilginin topluma ve sanayiye aktarılması gerekmektedir" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.