|   | 
  • KTO Yeni Üyeleriyle Buluştu


    KTO Yeni Üyeleriyle Buluştu
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Oda'ya yeni kayıt yaptıran üyeleriyle buluştu.

    KTO Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Oda olarak özellikle bazı konulara önem verdiklerini ifade ederek, ''Biz üyelerimizin ihracat yapmaları konusuna büyük önem veriyoruz. Bu konuda Oda olarak, üyelerimize elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz. İhracatla ilgili ülke ziyaretlerimiz oluyor. Ticari ilişkilerin gelişmesi için oluşturulan ülkelerarası heyetlerde yer alarak, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde ticari ilişkilerimizin daha da hızlanacağını ümit ettiğimiz Kuzey Irak'taki Erbil'de bir ticaret ofisi açma girişimimiz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız değerlendirme toplantısı sonrasında, Kuzey Irak'ta yaşanan olaylar nedeniyle, Erbil'de ticaret ofisi açma girişimimizi biraz askıya aldık. Malumunuz, orada bir takım istenmeyen olaylar yaşanıyor. En azından bu olaylar yatışana kadar ofis açma planımızı ertelemiş bulunuyoruz'' dedi.

    Konuşmasında, ''Sizleri yeni üyelerimiz olarak görüyoruz. Belki daha önceden ticaretle uğraşıyordunuz ama Oda'mıza yeni kayıt yaptırdığınız için sizleri yeni üyelerimiz olarak değerlendiriyoruz ve Odamıza Hoşgeldiniz diyoruz'' ifadelerini kullanan Hiçyılmaz, ''Sizler Kayseri'nin en büyük sivil toplum kuruluşuna üye oldunuz. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum. Biz Oda yönetimi olarak üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunmasının yanı sıra, eğitime de çok önem veriyoruz. En son olarak geçtiğimiz günlerde Emlakçılar ile ilgili bir eğitim seminerimiz oldu. Biz ayrıca Meslek Komiteleri'nin çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Odamız bünyesindeki Meslek Komitelerimizin çalışmalarını yakından takip edin. Hatta komite üyesi olmasanız bile toplantılarına katılın'' diye konuştu.

    KTO Başkanı Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından Yeminli Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi Ersin Özkan, ticari faaliyetler, KTO çalışmaları ve üyelerin Oda'ya karşı sorumlulukları-görevleri konularında KTO'nun yeni üyelerine bilgiler aktardı.

    KTO Başkanı Hiçyılmaz, sunumunun ardından Yeminli Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi Ersin Özkan'a plaket verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.