|   | 
  • Kurban Bayramı pastırmacıların işini olumsuz etkileyecek


    Kurban Bayramı pastırmacıların işini olumsuz etkileyecek

    Kayseri'de pastırmacılık yapan Bekir Çatalbaş, Kurban Bayramı dolayısıyla işlerinde düşüş olacağını söyledi. 
    Kayseri'de pastırmacılık yapan Bekir Çatalbaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde pastırma ve sucuk satışları öncesinde bilgiler verdi. Çatalbaş, "Kurban bayramı et üzerine olduğu için bizim işlerimizi olumsuz etkiliyor. Sucuk ve pastırma satışlarımızda düşüyor. Bayramdan sonra 2 ay gibi işlerimizde düşüş oluyor ama bizimde sezonumuz onu geçiştiriyor. Bayramda sucuk yapanlar için baharat ve pastırma yapanlar içinde çemen satışlarımız oluyor. O açığı da o şekilde kapatmaya çalışıyoruz." diye konuştu.
    Gurbetçilerin gelmesi ile beraber işlerin de bir artış olduğunu ama geçen sene gurbetçi vatandaşların taleplerinin daha fazla olduğunu kaydeden Çatalbaş, “Ülkemizde olan bir kalkışmadan dolayı işlerimizde düşüş oldu. Son zamanlarda biraz topladık ama geçen seneye bakarak biraz daha düşük.” ifadelerini kullandı.



    Etiketler Pastırma

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.