|   | 
  • Kurban Hırsızlığına Anonslu Önlem


    Kurban Hırsızlığına Anonslu Önlem
    Kayseri?de bulunan Akçatepe Mahallesi Muhtarı Nazım Zarar, muhtarlıktan yaptığı anonsla mahalle sakinlerini kurban hırsızlığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe Mahallesi Muhtarı Nazım Zarar,...

    Kayseri?de bulunan Akçatepe Mahallesi Muhtarı Nazım Zarar, muhtarlıktan yaptığı anonsla mahalle sakinlerini kurban hırsızlığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
    Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe Mahallesi Muhtarı Nazım Zarar, mahallede iki hırsızlığa teşebbüs olayı yaşandığını belirterek, "Komşuların fark etmesi sonrasında hırsızlar bir şey alamadan kaçtı. Konuyu jandarmaya bildirdik. Jandarma da bana vatandaşları Kurban Bayramı?nın yaklaşmasıyla birlikte yaşanabilecek hırsızlık olayları konusunda uyarmamı istedi. Ben de muhtarlıktan yaptığım anonsla mahalle sakinlerini hırsızlıklar konusunda uyarıyorum ve önlem almalarını istiyorum" dedi.
    Muhtar Nazım Zarar, Kurban Bayramı öncesinde yaşanan hırsızlıklarla ilgili olarak, "Bazıları kurbanları bedavaya getirmeye, bazıları ise çaldıkları kurbanlıklarla kazanç elde etmeye çalışıyor. Yaşanabilecek hırsızlıklar sonrasında da biz mahalle sakinlerimizin sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. O nedenle uyarılarımızı sürekli yapıyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.