|   | 
  • Lige hazır değiliz


    Lige hazır değiliz
    Üç önemli oyuncularından yoksun olarak sezona hazırlandıklarını dile getiren Avcı, verimli geçen bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyledi.

    Üç önemli oyuncularından yoksun olarak sezona hazırlandıklarını dile getiren Avcı, verimli geçen bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyledi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Botaşspor tarafından bu yıl 11.' si düzenlenen BOTAŞ Cup Turnuvası' na katılan AGÜspor, eksiklerini görme imkanı buldu. Bu yıl Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜspor), Adana Aski Spor, BOTAŞ, Hatay BŞB, Mersin BŞB, Orman Gençlik, İstanbul Üniversitesi ve Osmaniye Gençlik takımlarının katıldığı turnuva dün oynanan maçlar ile tamamlandı. Maçların ardından AGÜspor Antrenörü Ayhan Avcı, bir açıklama yaparak turnuvayı değerlendirdi. Ayhan Avcı, "Öncelikle burada güzel bir turnuva yaşıyoruz. Ligimizin başlamasına az kaldı. Herkes eksik yönlerini ve neleri düzeltmesi gerektiğini burada tüm takımlar karar veriyor. Güzel bir organizasyon. Bunun için BOTAŞ Spor Kulübü'ne, ASKİ'ye ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'na çok teşekkür ediyoruz. Bizim açımızdan bakarsak biz maçları kazanmak veya kaybetmek üzerine oynamadık. Açıkçası bu hazırlık döneminde birçok şeyi farklı denemek zorundayız. Çünkü takımımızda üç tane direk oynayan oyuncumuz şuan bizimle beraber değiller, geç katılacaklar. Biz de diğer oyuncularımızın aslında başrol olmayan oyuncularımızı bir şekilde lige hazırlamamız, doğru roller vermemiz gereken bir turnuvaydı. Bence güzel amacına uygun geçti. Son oynadığımız maçta çok farklı bir mağlubiyet aldık. Daha az oynayan oyuncularımıza süre vermek istedik. Çünkü 4 gün önemli bir yoğunluk bence bu turnuvalardaki en önemli şey turnuvaların sonunda sağlıklı kalabilmek olduğunu düşünüyorum. Biz önümüzdeki hafta Kayseri' de oynayacağımız Erciyes Cup Turnuvasında da tam takım olmayacağız ama o turnuvayı gerçekten kazanma üzerine oynamamız gerekiyor. Burası için çok fazla söylenecek bir şey yok. Genel olarak takımımdan memnunum. Ama dediğim gibi hazır mısınız derseniz, hazır değiliz. Biraz daha vaktimiz var. Önce tam kadro olmamız lazım. Ama şuan da yapacak bir şey yok dediğim gibi. Sence yararlı bir turnuva oluyor. Ben çok yararlı geçtiğine inanıyorum. Tüm takımlara da ligde başarılar diliyorum" dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.