|   | 
  • Maganda Kurşunu Bir Şahsi Yaraladı


    Maganda Kurşunu Bir Şahsi Yaraladı
    Kayseri?nin Yahyalı ilçesinde, bir şahıs düğünde tabanca ile havaya ateş ederken düğün yerinde bulunan birini elinden yaraladı.Edinilen bilgilere göre, Yahyalı ilçesi Büyükçayır mahallesinde meydana gelen olayda, H.S. düğünde kendisine...

    Kayseri?nin Yahyalı ilçesinde, bir şahıs düğünde tabanca ile havaya ateş ederken düğün yerinde bulunan birini elinden yaraladı.
    Edinilen bilgilere göre, Yahyalı ilçesi Büyükçayır mahallesinde meydana gelen olayda, H.S. düğünde kendisine ait tabanca ile havaya ateş ettiği esnada düğün yerinde bulunan Y.G.?yi sağ el avuç içinden vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan Y.G.?nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.