|   | 
  • MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA HİZMET ETMEK İÇİN GEREKEN NE VARSA YAPACAĞIZ


    MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA HİZMET ETMEK İÇİN GEREKEN NE VARSA YAPACAĞIZ
    Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ayhan Baynal, ?Amacımız Kayseri Mali Müşavirler Odasına en iyi hizmeti verebilmek. Bunun içinde gereken ne varsa yapacağız? dedi.

     18 - 19 Mayıs tarihlerinde yapılan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerinde Başkanlığa seçilen Ayhan Baynal, ?Bildiğiniz gibi seçimler 18 - 19 Mayıs tarihinde yapılan seçime 5 farklı grup ve 2 bağımsız aday katıldı. Gerçekten demokratik bir şekilde bizlere yakışan bir seçim oldu. Bilindiği gibi geçtiğimiz dönemde yaklaşık 5 yönetim kurulu üyemiz varken şuanda bu sayı 7?ye çıktı. Seçimlerde gruplardan bir tanesi 3 diğer adaylarda 1?er yönetim sağladı ve toplamda 7 yönetim kurulu üyesi oldu. Yapılan görüşmeler neticesinde 4 ayrı grup anlaştıkları için kendi aralarında Başkan seçerek görev dağılımını yaptı. Yapılan seçimin ardından yönetim kurulu faaliyetlerine iyi bir şekilde başladık. Bu çalışmaların devamı gelecektir? diye konuştu.
    Projeleri olduklarını belirten Baynal, ?Yapacak olacağımız projelerimizin birçoğu bizden önceki yönetim kurulu arkadaşlarımızın hazırladığı projelerle benzerlikleri var. Bunlardan birincisi tabi haksız rekabet sorunu var. Bu haksız rekabet sadece Kayseri?de değil tüm Türkiye?de yaşanıyor. Tabi bununla beraber meslektaşlarımızda çok büyük iş yüklerinin oluştuğu, mevzuat açısından ve gerekse uygulama açısından bir nevi devlet ile mükellefler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Biz üzerimize düşen görevleri elimizden geldiğince yapacağımızı düşünüyoruz. Yine odamızın özellikle daha önceki dönemlerde Kayseri Mali Müşavirler Odamızın bir binası mevcuttu. Daha önceki dönemdeki arkadaşlarımızın gayretleri ile belli bir noktaya ulaşan projeler içerisinde yine bizimde bu projelere katkımız olacak. Bu açıdan yeni bir oda binası üzerinde çalışmalarımız yapılmaktadır. Bu projeler ile ilgili çalışmaları önümüzdeki günlerde netleştirmeye çalışacağız. Amacımız Kayseri Mali Müşavirler Odasına en iyi hizmeti verebilmek. Bunun içinde gereken ne varsa yapacağız? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.