|   | 
  • MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ'NDEN DÖNEM SONU GÖSTERİSİ


    MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ'NDEN DÖNEM SONU GÖSTERİSİ
    Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını, dönem boyunca aldıkları eğitim sonrasında hazırladıkları birbirinden güzel tiyatro, şiir ve halk oyunları gösterilerini aileleri ve arkadaşları önünde sergileyerek tamamladı.

    Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Çocuk Meclisi üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisinin de katıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Çocuk Meclisi 1. dönem kurslarında çocuklarımız Fen Bilgisi, Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Rehberlik, Tiyatro, Halk oyunları, Diksiyon, Yaşam boyu spor alanlarında ilk dönemi başarı ile tamamladılar. Çocuk Meclisinin amacı; çocukların sosyal bir birey olarak toplumda bilgili, bilinçli ve paylaşma ile yardımlaşmayı görev bilen olarak topluma kazandırmaktır. Bunda da şu ana kadar başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İkinci dönemde de bütün çocuklarımıza başarılar diliyor, bütün çocukları çocuk meclisine üye olmaya davet ediyorum" dedi.

    Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda ilk olarak kürsüye gelen Meclis Başkanı Ömür Yücegöy, Çocuk Meclisinin çok büyük bir aile olduğunu ve bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu, yarıyıl tatilinde de boş durmayarak, çeşitli etkinlikler ile faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

    Çocuk Meclisi üyeleri kendi hazırlayıp sundukları parodi gösterileri, halk oyunları ve tiyatro gösteri ile katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Bir eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu hep birlikte eğlenerek üzerlerinden attılar. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.