|   | 
  • Melikşah Son 6?da


    Melikşah Son 6?da
    Sakarya Büyükşehir Belediyespor? u mağlup eden Melikşah Üniversitesi? ni yenerek Play-Off?larda 6?lı finallere kaldı.

    Maça konuk takım daha iyi başlarken Melikşah Üniversitesi ilk periyodu 4 sayı geride kapattı. İkinci periyotta önce farkı azaltan takım daha sonra beraberliği ya­kaladı. Periyot sonuna doğru skoru lehine çıkartan Melikşah Üniversitesi sporun eşitlenmesine engel olamadı.

    Maçın ikinci periyodu 32- 32' lik beraberlikle başladı, maça kontrollü başlayan Melikşah Üni­versitesi skoru tekrar lehine çe­virdi. Periyot sonuna doğru konuk takım farkı azalttı. Periyodun biti­mine 3 dakika kala fark yedi sayıya çıktı. Sakarya Büyükşehir Belediye mola aldı. Moladan sonra Serdar Yavuz' un üçlüğü ile fark çift hanelere çıktı. Ardından konuk takım farkı yedi sayıya kadar indirdi.

    Dördüncü periyot Melik­şah Üniversitesi 50-43' lük so­nuçla önde girdi. Dördüncü periyodun başında sayılar bul­maya devam eden Melikşah Üni­versitesi rakibin sayılarına karşılık vermeye devam etti. Tufan ile farkı 9 sayıya çıkartan Melikşah Üniversitesi Serdar Yavuz ile farkı tekrar çift haneli sayılara çıkarttı.

    Son saniyelere rahat giren Melikşah Üniversitesi farkın 3 sa­yıya inmesi nedeniyle tedirginlik yaşadı ancak son saniyelerde Ay­kut' un basket faülu ile skoru be­lirledi 66-61.

    Bu galibiyetle TB2L yo­lunda 6' lı finallere kaldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.