|   | 
  • MEMDUH BÜYÜKKILIÇ EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI


    MEMDUH BÜYÜKKILIÇ EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI
    Andy-net Sosyal Araştırmalar Merkezi?nin 2013 şubat ayında yapmış olduğu ankette ilçeler bazında Melikgazi Belediyesi 10. sırada yer aldı.

     Andy-net Sosyal Araştırmalar Merkezi?nin, Türkiye?deki 31 Büyükşehirde ve Büyükşehirlere bağlı 510 merkez ilçede, her bölgenin, kendi belediye başkanını başarılı bulma oranını araştıran çalışma sonucunda Melikgazi Belediyesi yüz yüze yapılan ankette Melikgazililerin oyları ile Türkiye?de 10. oldu.
    Türkiye de şu anda 2101 ilçe belediye bulunmaktadır. 2101 belediyenin 510 belediyesi büyükşehir belediyeleri sınırları içerisinde yer almaktadır. Melikgazi Belediyesi ilçeler bazında 2101 belediye içerisinde 10. Sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.
    Evet yüzde 54.8, kısmen ile birlikte yüzde 75.7
    Melikgazi Belediyesi ilçeler bölümünde yüzde 54.3 ile 10. sıra da yer aldı. İlk 20 ilçenin yer aldığı anket sonucunda ilk 10?un arasında 6 İstanbul ilçesi, 2 Ankara ilçesi, 11 Bursa ilçesi bulunmakta olup, 10. sırada Kayseri Melikgazi İlçesi yer aldı. Yüzde 54.8 kişi çalışmalar hakkında evet derken yüzde 20 si de kısmen çalışmaları yeterli bulmaktadır. Dolayısı ile toplam yüzde 75.7 kişi çalışmalardan memnuniyeti belirtti.
    (AÖ-Y)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.