|   | 
  • Memorıal'ın tüp bebekleri kontrolden gecti


    Memorıal'ın tüp bebekleri kontrolden gecti
    Memorial Kayseri Hastanesi Tüp Bebek Merkezi?nde gördükleri tedavi ile çocuk sahibi olan aileler, kendilerine anne baba olma mutluluğunu yaşatan doktorları ile Memorial Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü?nde buluştu.


    Tüp bebek tedavisi ile dünyaya gelen çocuklar, burada sağlık taramasından geçirildi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yard. Doç. Dr. Emel Ünsür, minikleri muayene etti. Genel sağlık durumları oldukça iyi olan çocukların ailelerine bilgi verildi. 

    Çocuklar motive etti
    Tüp Bebek Merkezi?nden Op. Dr. Arzu Yurci ve Op Dr. Nurettin Türktekin de aileler ve çocuklar ile yakından ilgilendi. Op. Dr. Arzu Yurci, ?Tüp Bebek merkezimizin her geçen gün artan başarısı ile daha çok ailenin yüzünü güldürmekten çok mutluyuz. Merkezimizde tedavi ile dünyaya gelen çocuklarımızı tekrar görmek bizleri de motive etti? dedi.

    Gelişimleri takip edilmeli
    Yrd. Doç. Dr. Ünsür çocukların boy, kilo ve gelişimlerini takip ettiklerini belirterek, ?Çoğu ikiz ve üçüz olan çocukların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu tespit ettik. Çocukların belli bir yaşa kadar doktor kontrolünde gelişimleri kesinlikle takip edilmelidir? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.