|   | 
  • MEMUR-SEN KADIN KOLLARI KOMİSYONUNDAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARET!


    MEMUR-SEN KADIN KOLLARI KOMİSYONUNDAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARET!
    Memur-Sen Kayseri Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy ve komisyon üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

     Memur-Sen Kayseri Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy ve komisyon üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

    Yeni göreve başlayan Memur-Sen Kayseri Kadın Kolları Komisyonu başkanı Ayten Özsoy ve komisyon üyelerinin Özhaseki'yi ziyaretinde, Memur-Sen Kayseri şubesi temsilcisi Aydın Kalkan, BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Mehmet Karakaş, Kadın Kolları Komisyonu üyeleri Canan Urat, Fatma Zehra Altındağ, Aslı Subaşıoğlu, Uzak ve Gonca Fahriye Gümüşsoy da yer aldı. Ziyarette, Kadın Kolları Komisyonu başkanı Ayten Özsoy, yeni göreve başlamaları sebebiyle tanışma, işbirliği ve nezaket amaçlı ziyaret taleplerinin kabul edilmesi sebebiyle başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek, "Siz çalışkan ve başarılı belediye başkanısınız. Biz de Türkiye'nin ve Kayseri'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen'inKayseri teşkilatının bir parçasıyız. Siz de biz de insana hizmet için

    çabalıyoruz. Ortak konularda işbirliği yaparak daha güzel hizmetler üreteceğimizi düşünüyoruz" dedi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de ziyaretten dolayı teşekkür ederek, İnsana hizmet etmenin zor ama önemli bir görev ve insani bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, daha iyi hizmetler üretmek için bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaptıklarını ve buna devam edeceklerini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.