|   | 
  • MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLAL YILMAZ?DAN EMEKLİ PERSONELE PLAKET


    MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLAL YILMAZ?DAN EMEKLİ PERSONELE PLAKET
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür servisinde çalışan Zeliha Karaca?ya emekli olması nedeniyle düzenlenen toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz tarafından plaket verildi.

     İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde yayınlanan habere göre müdürlüğün yemekhanesinde düzenlenen törene Bilal Yılmaz, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personel katıldı. Törende Konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ?Her son bir başlangıçtır, insan ne kadar düzgün ve dürüst çalışmışsa iyi bir miras bırakmış olur. İnsanların gönlünü hoş tutuktan sonra, dostane ilişkiler her zaman devam eder. Emekliye ayrılan arkadaşımıza ailesiyle sağlıklı uzun ömürler diliyorum? dedi. Zeliha Karaca?ya hizmetlerinden dolayı; İl Milli Eğitim Müdürümüz tarafından şilt verildi. Tören sonrasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.