|   | 
  • Minik Zeynep Türkiye 2'ncisi oldu


    Minik Zeynep Türkiye 2'ncisi oldu
    Bilecikli minik badmintoncu 7 yaşındaki Zeynep Ada Meşe İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonasımda Türkiye 2'ncisi oldu.

    Türkiye Badminton Federasyonu'nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası, Çorum'un Osmancık ilçesinde gerçekleştirildi. Osmancık Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyonaya 12 il ve 16 kulüpten toplam 56 sporcu katıldığı turnuvada minikler kategorisinde yarışan 7 yaşındaki Bilecikli Zeynep Ada Türkiye 2'ncisi oldu. İlk kez katıldığı ulusal bir turnuvada Türkiye 2'ncisi olmayı başara Zeynep Ada hem minik tek bayanlar hem de minik karışık çiftler müsabakalarında elde ettiği Türkiye 2'nciliği ile beğeni topladı.
     
     
    Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Şermin Arslan Öztürk öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Zeynep Ada, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atmak istiyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.